Drukuj
Kategoria: Nasze działania
Odsłony: 933

W czwartek 29 XI uczniowie klasy  3b przystąpili w czasie lekcji do przygotowania zdrowych przekąsek śniadaniowych z wykorzystaniem jogurtów naturalnych. Każdy mógł dodać do swojego jogurtu swoje ulubione składniki. Na naszym stole znalazły się bakalie, owoce, płatki owsiane i kukurydziane oraz musli. Każdy skomponował danie według własnego pomysłu. Większość dzieci uznała, że jest to pyszne danie. Część potrzebuje jeszcze trochę czasu by pokochać jogurt naturalny.  Niewątpliwie wszystkim udało się poznać możliwości komponowania różnych smaków w bardzo zdrowej i prostej do wykonania formie.

20181129_090718.jpg 20181129_090736.jpg 20181129_090752.jpg

20181129_090903.jpg

20181129_091144.jpg 20181129_092252.jpg 20181129_092320.jpg

20181129_092334.jpg 20181129_092429.jpg 20181129_093610.jpg

20181129_093743.jpg 20181129_093830.jpg 20181129_094010.jpg

Informujemy, iż w celu optymalizacji treści dostępnych w naszym serwisie, dostosowania ich do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego serwisu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. .

  Akceptuję pliki cookie.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk